Examentraining


Update biedt examentrainingen in vrijwel alle vakken op vwo, havo en vmbo, zoals: wiskunde, natuurkunde, scheikunde, economie, biologie, Nederlands, Engels, Duits en Frans. De examentrainingen worden gegeven in april en mei, door docenten die bij Update werkzaam zijn als bijlesdocent. Hierdoor hebben zij veel ervaring in het uitleggen van de lesstof en hebben zij goede kennis van de stof die tijdens het examen aan bod komt, ook beschikken zij over voldoende proefexamens.

Individuele examenbegeleiding is ook mogelijk. Hierbij word je gedurende een langere periode begeleid op weg naar het examen. Je begint al in maart/april met wekelijkse bijeenkomsten waarin je rustig op je examen wordt voorbereid. Er wordt samen met jou een planning gemaakt, de examenstof wordt nog een grondig doorgenomen en je maakt proefexamens.

Tijdens de examentraining en -begeleiding heeft de docent als doel jou helemaal klaar te stomen voor het examen.

Hoelang duurt de examentraining en de -begeleiding?
De examentraining wordt gegeven in de meivakantie gedurende drie dagen van 9.30 uur tot 16.30 uur. Omdat de plaatsen beperkt zijn, adviseren je om minimaal zes weken voor de eindexamens een plaats te reserveren.
De examenbegeleiding vindt wekelijks plaats in de maanden voor het examen.

Aanmelden